JOTUN + FRAMA = ST. PAULS BLUE

Frama designstudio ligger sentralt i København i det historiske nabolaget Nyboder. Lokalene huset tidligere St. Pauls apotek, som ble etablert i 1800. Bygningens arkitektoniske elementer er vel bevart, og passer godt til Frama sin filosofi og design. Nettopp dialogen mellom det klassiske og det moderne er essensielt i deres tidløse og rene uttrykk. Produktene har ofte en grafisk tilnærming, og er laget av solide materialer med naturlig finish som vil vare i generasjoner.

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. – Vi tente umiddelbart på ideen. Vi liker svært godt den stilsikre designen til Frama, og synes et samarbeid med dem passet glimrende, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. Fargen balanserer perfekt mellom det lune og det dramatiske. – Den er rett og slett en estetisk nytelse for lokalene, mener fargesjefen. Fargen gir en behagelig ro, og fremhever perfekt de vakre elementene fra designstudioet. Dette er en blåfarge som også egner seg meget godt i hjemmet! Med kuløren 5030 St. Pauls Blue kan du skape en trygg og gjestmild hule, som oppleves både harmonisk og lun. Blått er en viktig kulør for tiden og vil absolutt holde stand fremover, sier fargesjefen avslutningsvis.


En av designerne, Niels Strøyer Christophersen, likte fargen så godt at den fikk bli med han hjem til hans egen leilighet.